szintező ék

Csak okosan a szintező ék választásakor!

Az egyedi burkolatok kialakításának sok módja van, de amennyiben csempelapok lehelyezése történik, akkor semmiképpen nem maradhat el a szintező ék használata, a kiváló végeredmény biztosításához. Amikor szóba kerülnek a professzionális burkolatszintező elemek, akkor mindenképpen különbséget kell tenni a kis és nagy ékes csempeszintezők között. A TLS-PRO és a TLS-BASIC két egymástól különböző méretű rendszer. Ezen TLS szintező ék változatok tehát nem kompatibilisek egymással.

Az eltérések miatt ezért mindig oda kell figyelni arra, hogy milyen kerül megrendelésre, amikor bizonyos munkákat végzünk. A termékek abban megegyeznek, hogy mindkét esetben prémiumminőségű műanyagokból készülnek és legalább 25 alkalommal újra felhasználhatóak.

A szintező ék feladata, hogy stabilan és vízszintesen tartsa a lapokat egészen addig, amíg a ragasztóanyag megköt. A megfelelő fogóval lehet ideálisan beszorítani a helyére, ami szintén megrendelhető a burkolatszintezo.hu weboldalon. Legyen az talp vagy szintező ék, amire szükség van, itt kellő mennyiségben és kedvező áron megtalálható.