Cosrx BHA

Cosrx BHA – a zsírosan fénylő bőr ellen

Cosrx BHA
Cosrx BHA

Tökéletes bőr tulajdonosává válni mostantól minden nő életében elérhető cél. Mindössze annyit kell ehhez tenni, hogy kiváló minőségű és természetes szépségápolási terméket választunk. A Cosrx BHA Blackhead Power Liquid pontosan ilyen. A termék gyengéd ápolást biztosít.

Aktívan küzd a zsíros és kombinált bőr 4 fő hátránya, a zsíros fény, a kitágult pórusok, a gyulladás és bőrpír ellen. A pattanások elleni készítmény hámlasztó hatású, ami tisztán tartja a pórusokat és a faggyútól mentesíti. A Cosrx BHA szépségápolási termékben található természetes savak segítenek csökkenteni a pattanások okozta gyulladást, gyorsítják a gyógyulást és lassítják a gyulladásos folyamatot.

A tonik verbéna kéreg kivonatot és niacinamidot tartalmaz, ami hűsítő és puhító hatással van a bőrre. A hialuronsav tartalom pedig optimális nedvesség felhalmozódást biztosít, így a bőr nem marad túlzottan száraz az alkalmazás után. A koreai Cosrx BHA hámlasztó nélkülözhetetlen termék a neszeszeredben a zsíros és kombinált bőr ápolásához.