champagne

Champagne bármilyen alkalomra

Ha arra gondolunk, hogy milyen ital illene legjobban szilveszterkor, mindenki rögtön azt mondaná, hogy a pezsgő. Pedig ezen kívül annyi más alkalomra is tökéletes kísérő lehet ez a különleges ital. Kellemes aromájával a champagne bármilyen eseménynek emelkedett hangulatot képes varázsolni. Ez a kiegyensúlyozottan buborékos ital megszokott választás már azoknak az embereknek, akik a rendkívüli ízek rajongói.

Sokan nem gondolják, de elképesztően széles választékban kapható a champagne hazánkban is, így szinte bárki megtalálhatja a neki valót. Nemcsak száraz, félszáraz vagy édes lehet, hiszen a származási terület szintén különbséget tesz közöttük. Kiérezhető a jellegzetes ízvilága a champagne minden cseppjében, attól függően, hogy német, francia, vagy angol vidéken állították elő.

Ezen felül, mint plusz különlegesség, választhatunk gyümölcsös ízekkel gazdagított gyöngyöző borokat is. Körültekintően és természetesen a legkiválóbb minőségű szőlőfajtákból állítják elő, ezt az egyedülálló eljárással készített italt.