Hammerite

Búcsút int a rozsdának a Hammerite

Hammerite
Hammerite

A különféle fémek is igénylik a törődést. Ebben remekel a Hammerite, ami egy aktív korrózió ellen védő, gyorsan és egyszerűen feldolgozható, illetve hosszantartó védelmet nyújtó termék. Remekül tapad még a rozsdára is, biztosítva a tartósságot és a védőbevonatot. Hogyan kell előkészíteni? A felhasználás +5°C felett, tiszta, száraz, zsírmentes felületen történhet.

A tökéletesen sima felületeket csiszolással tanácsos megérdesíteni. Mielőtt a Hammerite használatra kerül, fontos a pergő rozsdát vagy a hólyagosodó régi festékréteget eltávolítani. Persze jól tapadó rozsdára nyugodtan felhordható. Persze ekkor jó ötlet egy próbafestést is elvégezni, pontosan úgy, mint más gyártó alapozófestékével kezelt felületeken.

Nagy igénybevételnek kitett vasfelületeken Hammerite rozsdagátló, cink-alumínium-réz, illetve horganyzott felületeken ugyancsak a brand gyártotta Special Metals alapozó használatát ajánlják a szakemberek. Azért is annyira egyszerű a Hammerite használata, hiszen a festék hígítást egyáltalán nem igényel.