brain box

Brain Box, a kitűnő emlékezet érdekében

Számtalan olyan játék létezik, amit azért fejlesztettek ki, hogy az emberek memóriáját fejlessze, illetve szinten tartsa. A Brain Box néven ismert játéknak is ez a célja, szinte minden korosztályt megcélozva, az óvodásoktól kezdve a felnőttekig. A különböző csomagok más-más tematikákat feldolgozó kártyákat tartalmaznak, amelyekről a játékosoknak minél több információt kell rövid időn belül megjegyezniük, majd pedig válaszolni a feltett kérdésekre.

A webáruházban óriási választékot találhat a különféle Brain Box változatokból, így már a legkisebbek is könnyedén tanulhatnak. Legyen szó a színekkel való ismerkedésről, számokról, betűkről, a játék már az első lépésektől kezdve elősegíti a gyermekek emlékezőkészségének serkentését.

Nagyobb gyermekeknek, sőt, a felnőtteknek is tartogat érdekes információkat a játék a világ országairól vagy kiemelten Magyarországról. A Brain Box mindenkinek tartogat meglepetéseket, önfeledt szórakozást és tanulási lehetőséget biztosít az egész családnak, kicsiktől nagyokig.