Blöff.net — Segít a sikeres pókerezésben

A blöffölés mestersége!
A blöffölés mestersége!

Ugye milyen kellemetlen, amikor egy pókerjátékos az őt ért veszteségét nyafogja el és annyiszor mondja el annyi embernek, hogy az már nem is sajnálni való, hanem inkább nevetséges? Tudni szeretnéd, hogyan viselkedj póker játékosként az asztalnál? Meg akarod tanulni, hogyan legyen önkontrollod, hogyan kezeld a veszteségeket, a bukásokat, esetleg hogyan vált elismertté és megbecsültté?

Bizony az alapok ismeretén túl sok minden van még, amire oda kell figyelnie egy jó játékosnak a pókerben. Ezeket könnyedén meg is tudod tanulni, ha olyan blogokat és fórumokat keresgélsz és böngészel, melyek konkrétan a póker pszichológiájáról, a viselkedéstanáról szólnak. A http://bloff.net/ oldal is ilyen. Lehetőséget ad jobban belelátni az eseményekbe, mélyebbre ásni a nagyobb tudásszint elérése érdekében. Ha meg tudod tanulni az alapokat, ha meg tudod tanulni a játék stratégiákat, akkor kismiska lesz az, hogy megtanulj pókerarccal nyerni és veszíteni egyaránt. Minél jobban látja más játékos, hogy megvisel a veszteség, annál inkább tudja, hogy esélye van nyeregben maradni és nem tart ellenfélnek. Vagyis kesergéseddel többet ártasz magadnak, mint segítesz.

A http://bloff.net/ oldalon természetesen nem csak az élő pókerrel kapcsolatos viselkedési tudnivalókat tanulhatod meg. Elsajátíthatod a blöffölés stratégiáját, amivel igazán el tudsz bizonytalanítani az asztalnál ülőkből néhányat. De azt is megtanulod ugyanitt, hogy mikor érdemes blöffölnöd, mikor fogsz igazán sokat kaszálni ezzel a módszerrel.

Ezen felül motiváló lehet számodra is néhány siker-sztori a póker világából, különösen, ha te is sok pénzt óhajtasz nyerni ezzel a remek kártya- és stratégiajátékkal.