benzinmotoros szivattyú

Benzinmotoros szivattyú, ha nincs elektromos áram

A kerti szivattyúk között szerencsére már sokféle típust megkülönböztethetünk. A benzinmotoros szivattyú főként azokon a helyeken tesz remek szolgálatot, ahol nincs elektromos áram. Ez a típusú szivattyú alkalmas a tiszta víz, fél-zagy, zagy és hígtrágya szállítására egyaránt.

Legyen szó öntözésről, locsolásról, házellátásról, árasztásról vagy vízmentesítésről, egy jó minőségű készülékkel hatékonyan továbbíthatjuk a szükséges vízmennyiséget. Manapság már számos ismert gyártó termékpalettáján megtalálható a benzinmotoros szivattyú. Olyan márkák képviseletében elérhető, mint a Hecht, Honda és a Koshin.

Ez utóbbi termékei remek áron megrendelhetőek a szivattyushop.hu webáruházból, a nap 24 órájában. A Koshin benzinmotoros szivattyú rengeteg szivattyúzási feladatra alkalmas. Védőkerettel van ellátva, ami biztosítja a könnyű szállíthatóságot, az üzembe helyezése pedig rendkívül egyszerű. A szivattyú könnyű, de erős alumínium ötvözetből készült. Ez a márkájú benzinmotoros szivattyú többféle kivitelben és teljesítménnyel elérhető itt!