baba utazóágy

Baba utazóágy kupolával felszerelve

Ha megvan a szükséges felszerelés, akkor kicsi babával is nyugodtan lehet utazni, akár több napot is eltölteni a nagyszülőknél vagy nyaraláson. Otthon is nagy segítségre van a baba utazóágy, hiszen fontos, hogy a kicsinek a lakás minden helyiségében nyugodt környezetet biztosítsunk. A legtöbb típus fekvőfelülete 60×120 cm, amihez fekvőszivacs is tartozik, de azért jó, ha egy plusz szivacsot is beszerzünk, ha véletlenül benedvesedne az első. Bizonyos baba utazóágy tartozéka az emelőbetét is, ami akkor válik nagy hasznunkra, ha egészen pici a gyermek.

Ez a kellék sokkal kényelmesebbé teszi az ágy használatát úgy a csöppségnek, mint az édesanyának. Ezzel a plusz elemmel a rácsos kisággyal azonos fekvőfelület magasság alakítható ki, így nem kell mélyre hajolni és könnyebben szemmel lehet tartani őt. Ha a kertben is szeretnénk használni, akkor olyan baba utazóágy kiválasztása javasolt, amelyik kupolával van ellátva, mert ez megvédi az apróságot a napsütéstől. Léteznek játékhíddal felszerelt modellek is.

Itatópohár az ügyes kicsiknek

A gyermekek nagyon tanulékonyak, szeretik minden tevékenységben a szüleiket utánozni, így az evésben, ivásban egyaránt. Nem is gondolnánk, hogy milyen gyorsan felváltja az itatópohár a cumisüveget, hiszen ennek használatával a kicsi könnyen megtanul egyedül inni a pohárból. Az akarata minden gyermeknek megvan ehhez, mert látja, hogy a szülei is pohárból isznak. 6 hónapos kortól ajánlott az itatópohár használata, ami utazás, kirándulás közben remek szolgálatot tehet.

Ilyen terméket vásárolhatunk a pindurka.hu online bababoltból, ahol egyéb kellékek is szerepelnek a palettán. Például a Mini Magic Nuk, zöld, bájos itatópohár a szilikonlemeznek köszönhetően szivárgásbiztos, mert ez megakadályozza, hogy kifolyjon belőle az ital. Egyszerűen használható, könnyen tisztítható, még mosogatógépben is, magas minőségű műanyagból és szilikonból készült. Számtalan itatópohár fedezhető fel a gazdag kínálatban, különböző színekben, mintákkal, méretben, így mindenki megtalálja a neki tetszőt darabot.