uv/led lámpa

Az UV/LED lámpa kötelező kellék

Aki járt már műköröméptőnél, annak nem lehet újdonság ez a termék. Az UV/LED lámpa elengedhetetlen kelléke a körmös műhelynek, hiszen ezen fény alatt szilárdul meg a lakk és a zselé is. A szakmában tevékenykedő embereknek fontos, hogy mindig naprakész legyen az új trendekből, hiszen, ha vendégei olyasmit kérnek, amiről azelőtt nem hallott, előfordulhat, hogy elégedetlenül távoznak.

Ez nem azt jelenti, hogy ügyetlen az illető, csupán azt, hogy érdemes odafigyelni az aktuális kedvencekre. Minden évszaknak megvan a maga színvilága, ezt a körmösök is nagyon jól tudják. Éppen ezért, a barna ősszel, a kék és fehér télen, a sárga és feltűnőbb színek nyáron, valamint a világos, esetleg rózsaszín színek bizonyára nem hiányoznak egy műhelyből sem.

Akadnak persze olyan vendégek is, akik évszaktól függetlenül választanak. Az UV/LED lámpa nem hanyagolható el, hiszen nélküle nem kötne meg rendesen a választott fedőlakk. Az ekszerem.hu oldalról, többek között megvásárolható ez a roppant hasznos UV/LED lámpa is.