Samsung tablet

Az S szériás Samsung tablet külseje

Samsung tablet
Samsung tablet

Az okoskütyük a mindennapok szerves részeivé váltak. Manapság már mindenkinek van smartphone-ja, de egyesek ennyivel nem érték be, és az okosórát vagy épp a táblagépét is megvették. Mind a hárommal rendelkezik a Samsung, az elmúlt 20 év egyik legnagyobb innovátora és mestere a smart eszközöknek.

Az S sorozatú Samsung tablet még azoknak is ismerős, akik soha nem rendelkeztek ilyen kütyüvel, esetleg még nem vették meg ennek a kategóriának egyetlen darabját sem. A szériának köszönhetően rengeteg Samsung tablet rendkívül elterjedté és népszerűvé vált, minden korosztály körében.

Az egyik újabb, S2-es modell pedig érthető módon, még az elődjénél is sokkal többet tud. Nyilván ez a Samsung tablet nem a külsejét illetően mutatja meg, hogy mire is képes. Ettől függetlenül látszik, hogy mi a megjelenést illető újítás.
Az eddig csak műanyagot alkalmazó gyártó most egy kis fémmel spékelte meg a S2-t, ugyanakkor ettől függetlenül a teljesen régi Samsung tablet modellek stílusát követi. A másik korszerűsítés abban rejlik, hogy igazán vékonyra készült a termék. Az S2 modell 5,6 mm-es vastagsága és kicsivel több mint 250 grammos tömege szinte a hihetetlen kategóriába sorolható.