orosz vodkák

Az orosz vodkák meghódították a világot

Mindig lesznek olyan italok, amelyek valamiért sohasem mennek ki a divatból. Az orosz vodkák nemcsak a származási országban, hanem nálunk is nagyon felkapottak, aminek az oka az árban és a felhasználhatóságban van. Ez az ital szláv gyökerekkel rendelkezik, azonban az oroszoktól indult világkörüli útjára, ahol jogos hódítóként szerepel.

Mindegy, hogy melyik kontinensre látogatunk el, biztosan találkozunk velük a boltok polcain és a bárok kirakatában. Ettől függetlenül nagyon érdekes, hogy a legtöbb ember nem szereti szárazon fogyasztani, sokkal gyakrabban keverik más italokkal. Egy jó koktél alapja a rum szokott lenni, azonban vodkával is gyakran találkozunk, ami egészen új ízvilághoz vezet, nagyon érdekes italokat szül meg.

Az orosz vodkák ízesített és hagyományos formátumban is beszerezhetőek, csak arra kell figyelnünk, hogy mindig a mértékletesség szerint éljünk, mivel alapjában véve egy erős italról van szó. Az Absolut márka a prémium vodkák élén áll, tehát ezzel biztosan nem fogunk mellélőni.