olcsó kerékpár

Az olcsó kerékpár jó választás

olcsó kerékpár
Olcsó kerékpár

Noha a bicikli befektetésnek is felfogható, amikor a kiadásokat mérlegeljük, sokan átgondolják, melyik modellt vinnék haza legszívesebben, hiszen mégiscsak egy komoly tételről van szó. Éppen ezért az olcsó kerékpár keresett fogalom, habár gyorsan hozzá kell tenni, hogy mint általában, ebben az esetben is minden relatív.

Persze az olcsó kerékpár nem úgy értendő, hogy néhány fillérből tudunk biciklit vásárolni. Mindent össze kell vetni, hiszen a kereslet és a kínálat határozza meg az árakat. Fontos mérlegelni, hogy milyen kerékpárt szeretnénk. Nem mindegy ugyanis, hogy női vagy férfi, versenyzésre, erdei útra, országútra vagy más terepre szánjuk.

A felszereltségen is sok minden múlik, például a sárhányó, csomagtartó, váltók száma és milyensége mind befolyásolja a végösszeget. Az olcsó kerékpár tehát relatív fogalom. Azt is fontos megjegyezni, hogy nem érdemes mindenáron az olcsóbb lehetőséget választani, hiszen általában nem egy-két évre vásárolunk ilyen terméket, ezért jó, ha strapabíró és tervezhetünk vele.