okos fűtés

Az okos fűtés alkalmazásával sokat lehet spórolni

Vidékünkön, az éghajlati körülmények miatt, az év legnagyobb részében melegíteni kell a beltereket. Erre számos lehetőség található napjainkban. A hagyományos, szilárd tüzelésű és gázalapú melegítés mellett, egyre inkább elterjedőben van az elektromos energiát felhasználó okos fűtés is.

Az evohomeshop.hu webáruházban forgalmazott Honeywell Evohome termékcsaládnak köszönhetően, automatizálható az otthonok fűtése és az sem mellékes tényező, hogy a fűtésszámlán akár 40 százalékos megtakarítás is elérhető a telepítését követően. Az okos fűtés alapja, hogy azt a helyiséget kell fűteni, amelyik éppen használatban van vagy a közeljövőben használatban lesz. Lehetséges ennek az innovatív fejlesztésű rendszernek köszönhetően a házon, a lakáson belül több zóna létrehozása.

A különböző zónák fűtése nem azonos időpontban történik. Az okos fűtés lelke a vezérlés, ami vezeték nélküli, érintőképernyős és erről a berendezésről irányítható akár manuálisan, akár előre beprogramozva az adott helyiségek hőmérsékletének a szabályozása.