öntöttvas kandalló

Az innovatív öntöttvas kandalló kiváló választás

A magyar fejlesztésű PanTherm típusú kandallóbetétek magas minőséggel bírnak, a hatásfokuk kiváló, ennek érdekében Eco vagy Eco Plus égésvezérlés opcióval vannak ellátva. Az ilyen jellegű öntöttvas kandalló termékcsalád tagjai légfűtésesek, vagyis közvetlenül a légteret fűtik.

Az élettartamuk a vastag falnak és a robosztus kialakításnak hála igen hosszú, a garancia típustól függően 5, de 7 év is lehet, a kandallos.hu webáruházat működtető és a tűztereket tervező, gyártó és forgalmazó cégnek köszönhetően. Mindegyik korszerű öntöttvas kandalló hosszú évtizedeken keresztül el tudja látni a fűtési feladatát, miközben a helyiség látványelemeként is szolgál.

Tágasabb terek is felfűthetőek a nagyobb teljesítményű modellekkel, a kisebbek akár a hálószobában is elhelyezhetőek. A választék igen széles, minden érdeklődő meg fogja találni a neki leginkább megfelelő változatot. Az innovatív technológiájú öntöttvas kandalló esetében kiemelt jelentőséggel bír az üvegezés milyensége. Igényelhető panoráma kivitelezésű változat is, ami a tűz lobogását minden irányból látni engedi.