esküvői gyűrű

Az esküvői gyűrű egy életre szól

A hűség, az összetartozás és a szerelem jelképe ez a nagyszerű kellék. Az esküvői gyűrű számtalan helyen beszerezhető. Készülhet aranyból, platinából, ezüstből és fehéraranyból egyaránt. Egyszerű formában nagyon sokan választják, hiszen rendkívül szép. Azok se csüggedjenek el, akik a kihívóbb ékszereket részesítik előnyben, hiszen az üzletekben különféle díszítőelemekkel ékesített kiegészítőkkel is lehet találkozni.

Sok esetben zafírt, gyémántot, rubint és smaragdot használnak fel arra, hogy a kiegészítők egyediek legyenek. Az esküvői gyűrű hazánkban 9, 14, 18 és 22 karátos aranyból készül. A párok általában úgy érkeznek az ékszerüzletekbe, hogy van elképzelésük azzal kapcsolatban, mit is szeretnének venni. Ez a dolog nagyban megkönnyítheti a vásárlást.

Mivel egy életen át fogják viselni a kelléket, ezért érdemes megfontoltan dönteni. Az esküvői gyűrű mindegyike hatósági védjeggyel rendelkezik, ami bizonyítja az eredetiségét. A belső részébe belegravíroztatható bármilyen monogram, szám, esetleg néhány szó.