mofetta

Az erek védelmére szolgál a mofetta

Hatékony javulási alternatívát kínál számunkra Magyarország csodálatos gyógygázfürdője. Ebből a különleges forrásból nyeri erejét az egyre inkább népszerű mofetta kezelés, ami az alsó végtagi érszűkületre biztosít természetes gyógyulási folyamatot. A terápia legfőbb vonzereje abban rejlik, hogy az utazás fárasztó és megterhelő nyűgjeit mellőzve, az otthonunkban élvezhetjük a mofetta vitathatatlan áldását.

A Fumara Pezsgőkristályoknak köszönhetően, a két komponensű, speciális lábfürdő megnyugtatja és pihenteti a fájdalmas végtagokat, majd beindul a javulás folyamata az erekben. Hatékonysága ugyanaz, amit a gyógyító fürdőkben átélt kellemes regenerálódásnak köszönhetően tapasztalhatunk. A mofetta alkalmazása során viszont mindezért nem szükséges kimozdulnunk a lakásunk kényelméből. Az otthon elkészített lábfürdő a metakovasavnak és az illóolajoknak köszönhetően, felerősödve aktivizálja a vulkanikus eredetű mofetta egyedülálló tulajdonságait. A Fumara Pezsgőkristályok segítségével az erek visszanyerhetik egészségüket.

Gyógygázfürdővel lehetséges a fekélyes láb gyógyítása

Artériás és vénás fekély esetében igen hangsúlyos tényező a korai felismerés. Így biztosított, hogy hamar elkezdődhessen a fekélyes láb gyógyítása. A tünetek sérülés következtében is kialakulhatnak, de érbetegség, krónikus ízületi gyulladás, illetve cukorbetegség is lehet a probléma forrása. A fekélyes láb gyógyítása során, az eredet feltárása nagyon lényeges, hiszen a végtagok különböző kezeléseit vonhatja maga után.

Ezek minden esetben többlépcsős kezelési folyamatot fednek le, ahol a szakorvosokon, a gyógytornászon és a dietetikuson kívül, a páciens hozzáállása is számottevő. A keringést ugyanis javítani kell, amihez elengedhetetlen a megfelelő étkezés, a káros szokások elhagyása és a javasolt mozgás betartása. Komolyabb seb esetén mindenképpen szakorvoshoz kell fordulni, de enyhébb esetekben a fekélyes láb gyógyítása az otthonunkban is könnyedén megvalósulhat. Ezen a téren siet a segítségünkre a Fumara.