egérriasztó

Az egérriasztó környezetbarát elve

egérriasztó
Egérriasztó

Az egereknél a nagyon kártékony állatok kategóriáját gazdagítják, de ugyanide sorolható a patkány is. A látszatra ártalmatlan kis jószágok meg- és szétrágnak mindent, ráadásul a nyomukban jellegzetes kellemetlen szag terjeng. Ha az állatbarát elvek nyomán kívánjuk kitakarítani a portáról a nemkívánatos vendégeinket, az egérriasztó ideális eszköz.

Az innovatív technológiával előállított készülék már régóta segít azoknak, akik ilyen gondokkal küzdenek. A berendezés mechanikája az ultrahangos riasztáson alapszik. Mi, a lakók észre sem fogjuk venni az egérriasztó működését, az érintettek viszont annál inkább. A rágcsálóknak ugyanis elviselhetetlen a készülék által kiadott hang, így kimondottan hamar „összeszedelőzködnek” és más vizekre eveznek.

Arra azonban figyeljünk oda, hogy az egérriasztó által kiadott ultrahang visszaverődik az egyes bútorokról, így mindenképpen frekventált helyre tegyük, ahol semmi sem zavarja a működését. A környezetbarát módszer néhány napon belül kitakarítja a rágcsálókat a házából.