Az aszalt paradicsom is szükséges a konyhába

Aszalt paradicsom
Aszalt paradicsom

Időnként érdemes egy kicsit kísérletezni a konyhában, hiszen így sokkal izgalmasabbá tehetőek az ételek. A bulkshop.hu kiváló kiindulópontot jelent, ha valaki különleges alapanyagok beszerzésén gondolkodik.

Az aszalt paradicsom kevésbé ismert a magyar háziasszonyok körében, de ez a helyzet változóban van. A mediterrán ízek kedvelői egyre többször döntenek a kipróbálása mellett. Jól illik a sültekhez, a tésztákhoz, a kenyerekhez és a pizzákhoz is.

Az aszalt paradicsom 500 grammos kiszerelésben kapható. Kissé sós-fűszeres íze van. Többféle ásványi anyag, nyomelem és vitamin is található benne. Az ára sem magas a fent említett weboldalon.

Egyszerre elég csupán keveset használni belőle. A benne lévő tápértékekre vonatkozó adatok megtekinthetőek a honlapon. Vélhetően hamar el fog fogyni, a finom ízének köszönhetően. Ennek tükrében, minden háziasszonynak érdemes az aszalt paradicsom megvásárlása mellett döntenie. Eleinte lehet, hogy szokatlan lesz egy kicsit, de ez ne riasszon el senkit se a vásárlástól!