Albérlet a Lónyai utcában, 9. kerület

Albérlet kiadó 9. kerület Lónyai utcában
Albérlet kiadó 9. kerület Lónyai utcában

Mondhatni, hogy a 9. kerület Budapesten az egyik legjobb környéknek számít abból a szempontból, hogy minden közel van. Ezért is keresnek sokan lakhatási lehetőséget Budapest ezen hangulatos részén. Honlapunkra belépve kiadó lakásokat ismerhet meg, amelyek között talál a városnak ezen részén elhelyezkedőt is. Az albérlet kiadó 9. kerület Lónyai utcában 65 négyzetméteres alapterülettel rendelkezik, ami a fenntartás szempontjából éppen megfelelő nagyság. 3 szobával rendelkezik, így tényleg kényelmesen lehet benne elrendezkedni. Ezek a helyiségek külön nyílnak.

Napfényes lakásról van szó. A társasházban lift működik a legfelsőbb emeletig. Cégünk kínálatában ez a lakás egy nagyszerű ajánlatnak számít. Ha a linkre kattint, akkor máris beléphet a weboldalunkra, a budapestialberlet.com oldalra: albérlet kiadó 9. kerület Lónyai utcában. A beköltözés előtt 2 havi kauciót kell kifizetni és az első hónapra esedékes bérleti díjat.

Egy teljesen felújított lakásról van szó, amiben a fűtésrendszer, a villanyvezetékek és a nyílászárók is cserén estek át. Gépesítve és bútorozva is van az albérlet, így ebbe tényleg csak elég beköltözni, nem szükséges semmit sem magával vinnie az albérlőnek. A konyhában páraelszívó is van. Ez az albérlet kiadó a 9. kerületben a Lónyai utcában a 6. emeleten, egy téglaépítésű, nagypolgári stílusú házban található, ami 1930-ban épült. Elég nagy belmagassággal rendelkezik a lakás, hiszen 320 cm. A fűtés gáz cirkóval van megoldva. Klímával és redőnnyel nincs felszerelve az albérlet. Parkolási lehetőség sem jár hozzá. Ha a szöveg elején lévő linkre kattint: albérlet kiadó 9. kerület Lónyai utcában, akkor máris cégünk oldalán találhatja magát, ahol nemcsak belvárosi, hanem külsőbb kerületekben található lakásokkal is megismerkedhet. Diákok számára is nagyszerű lehetőségeket nyújtunk. Minden beköltözés előtt bérleti szerződés kerül aláírásra és egy leltárban belekerül minden, ami van a lakásban. Beköltözőként egy személyes referenssel fog rendelkezni, akivel majd mindig tartani tudja a kapcsolatot. Lépjen be oldalunkra: albérlet kiadó 9. kerület Lónyai utcában!