körkivágó

Alapos munkát végez a körkivágó

Ahhoz, hogy a burkolás kiváló végeredményt mutasson, elég sok apróságra kell odafigyelni, a felület előkészítésétől kezdve, egészen a felhasznált eszközökig. A fő probléma általában akkor jelentkezik, amikor a lapokat valamilyen módon alakítani kell. Erre a célra szolgál a körkivágó és a különféle vágótárcsák is.

A magas minőségű, szintetikus, ipari gyémántszemcséket tartalmazó szegmensek könnyedén megbirkóznak a különösen kemény anyagokkal. A régebben használt volfrám-karbid ötvözetű fúrók a hagyományosnak mondható mázas kerámialapokat egyszerűen átlyukasztotta, de a gránittal, márvánnyal már nem boldogul. A körkivágó ellenben gond nélkül végzi a feladatot. Amire fokozottan figyelni kell, az a rendszeres hűtés és a kis fordulatszám alkalmazása.

Ilyen körülmények mellett szépen halad előre és gyors áttörést produkál. Választható a kínálatból olyan körkivágó is, amelyik vizes körülmények között hozza ki magából a maximumot, valamint kapható szárazon is bevethető típus. Gondoskodjunk, hogy kéznél legyen a tökéletes változat!