akkus ütvecsavarozó

Akkus ütvecsavarozó a könnyű és gyors munkavégzésért

akkus ütvecsavarozó
akkus ütvecsavarozó

A csavarok behúzása vagy eltávolítása olyan feladat, amely a barkácsolás során sokaknak csupán a szükséges rossz kategóriába tartozik. Különösen igaz ez, ha egy beragadt, túlhajtott vagy éppen kisebb méretű alkatrészről van szó. Azonban egy jól megválasztott akkus ütvecsavarozó segítségével rengeteg időt és energiát megspórolva, megkönnyíthetjük a dolgunkat.

Ezen gép működésének a lényege, hogy nagy nyomaték segítségével mozgatja a csavarokat, tehát ezt az erőt használja a csavarok lazításához és szorításához egyaránt. Ahogy a neve is mutatja, kis ütések segítségével forgatja meg a hengert, és ez az átvitt impulzus képes elfordítani a csavart.

Mivel nagyon gyorsan ismétlődő mozgásról van szó, maga a feladat is gyorsan elvégezhető általa. Az akkus ütvecsavarozó a működéshez szükséges energiát az akkumulátorból nyeri, ennek köszönhetően, mivel nincs szükség áramforrásra, megfelelő töltöttség mellett, bárhol és bármikor használható. A gyorsaságon túl, nagy előnye még, hogy nincs szükség emberi erőre a működéshez, tehát kevésbé fáradunk el a használatával.