akkus láncfűrész

Akkus láncfűrész forradalmi megoldásokkal

Az első változat a benzines volt, utána megjelent az elektromos, vezetékes modell és most ismét kezd kibontakozni egy új technológia.

Miért olyan forradalmi az akkus láncfűrész? Azért, mert manapság már nagyon jó minőségű akkukkal vannak felszerelve, amelyek bírják a strapát. Egyáltalán nem merülnek le olyan gyorsan és a feltöltésük kevés időt vesz igénybe. A kialakítása természetesen könnyed és ergonomikus az akkus láncfűrésznek, ezért akár faszobrászathoz is lehet használni. Barkácsoláshoz tökéletesen megfelelnek ezek a változatok.

Viszont, ha egy öreg tölgyfát vagy valamilyen oknál fogva egy jelentős átmérővel bíró fatörzset, akkor nem lesz elég az akkus láncfűrész. Bár egy átlagfelhasználó nem igazán találja magát szembe ilyen feladattal, tehát otthoni használathoz teljesen megfelel.

Nem kell berántani, nem kell a kábelekkel bajlódni. Csupán a töltöttségi szintre kell figyelni és ennek megfelelően, minden további nélkül dolgozhatunk órákon át az akkus láncfűrésszel. Olyan extrákkal van ellátva, mint a nyomkövetési mód, a puha markolat, ráadásul szénkefétől mentes kivitelben kapható.