zománcozott edény

A zománcozott edény kielégíti az igényeket

A legtöbben azért voksolnak mellette, mert egyedülálló tulajdonságaival a hétköznapi főzési rutint is különlegessé teszi. A zománcozott edény esztétikailag is vonzó. Egyedi színével és fényes felületével minden belső térben jól mutat. A bevonat kiváló védelmet nyújt a korrózió és a karcolások ellen, hogy évekig megőrizze szépségét és funkcionalitását.

A felülete nem reaktív, ami azt jelenti, hogy nem reagál az ételekkel, így biztos lehet abban, hogy azok illata és íze nem változik meg. A tápanyagok is megőrzik eredeti állagukat és nem vesznek el vagy módosulnak a főzés során. A zománcozott edény vastag alja és fala egyenletes hőelosztást garantál.

Nagyszerű hőtartó képességgel bír. Miután elérte a kívánt hőmérsékletet, hosszú ideig melegen tartja az ételt, így ideális olyan fogásokhoz, amelyeknek lassan kell főniük. Ma már kapható olyan termék, ami sütőben is bátran használható. A zománcozott edény sokoldalúsága abban rejlik, hogy kiválóan alkalmazkodik a különböző főzési stílusokhoz és igényekhez.