whiskey

A whiskey internetről is beszerezhető

Születésnapi bulit tervez és szeretné beszerezni a kellemes hangulatért felelős italokat? Látogasson el a heinemann.hu honlapra és ismerje meg az aktuális whiskey kínálatot! Ezen a remek oldalon mindenféle más italt is megtalálhat, ezért nézzen körül és tegyen minden szükségest a virtuális kosarába!

Itt garantáltan meg fogja találni pontosan azzal a márkajelzéssel ellátott alkoholos nedűt, amelyiket már korábban kinézett. Az Ön által választott whiskey biztosan el fogja nyerni a tetszését a barátainak is, ezért bízzon a megérzésében, de ha szeretne, akkor több gyártmányt is vásárolhat egyszerre. Ha netán 15 000 Ft összeg felett rendelne, akkor a kiszállításért nem kell fizetnie, más esetben a kézbesítés 1 500 Ft. A whiskey ajándéknak is tökéletes és ami a legjobb a Heinemann kínálatában, hogy különféle díszdobozos verziók is kaphatóak.

Az időigényes csomagolással így senkinek sem kell foglalkoznia, hiszen elég, ha a vásárló belehelyezi a megrendelt whiskeyt egy díszszatyorba és máris odaadhatja az ünnepeltnek.