A vodka szinte mindennel finom

Minőségi vodka

Sokan el sem tudnának képzelni egy bulis estét valamilyen jó kis koktél nélkül. Ha pedig koktélról van szó, akkor óhatatlanul eszébe jut az embernek a vodka, ami sokféle ital alapjául szolgál. Természetesen nem bűn ezt a nedűt tisztán sem fogyasztani, de nem árt óvatos lenni vele, mert bizony nagyot képes ütni!

Meglehetősen magas az alkoholtartalma, bár bizonyos italokhoz képest kifejezetten átlagos. Az eredeti változat íze semleges, ami azt jelenti, hogy nincs olyan karakteres aromája, mint mondjuk az abszintnak. Ahogy már említettük, a vodka remek alapja a koktéloknak, hiszen a gyümölcsök, fűszerek aromáját még jobban kiemeli, ezáltal teljesen átlagos málnaszörp igazi ízbombává léphet elő.

Nem is csoda, hogy már gyárilag rengeteg ízesített vodka van, hogy ne kelljen a kevergetéssel bajlódni. A már jól ismert citromos mellett, kapható például almás, mangós, málnás, sőt, kókuszos fajta is. Aki valóban tüzes élményre vágyik, annak meg kell kóstolnia a paprikás változatot! Keresse Ön is a diszkontital.hu webshopban!