vizes kandalló

A vizes kandalló működési elve

Ezt a megoldást azoknak kínáljuk, akik teljes mértékben ki akarják használni a keletkező hőt. A vizes kandalló nemcsak a helyiség, hanem a víz fűtésére is használható. Ezen kívül, az ilyen típusú tűzhelyek felépítése eltér a többi kandallóétól. A víz a fűtőtestet körülvevő csövekben áramlik és összegyűjti a tűztérben felszabaduló hőt. Ez a víz ezután a kandallóbetétből a fűtési rendszerbe áramlik, ami a felmelegített vizet a radiátorokhoz juttatja.

A vizes kandalló speciális tekerccsel is fel vannak szerelve. Ez a beépített rézcső elsősorban a túlmelegedés elleni védelemre szolgál. Ideális megoldást jelent a családi házakban élőknek. Ez pedig az ilyen típusú betétek nagy hatékonyságának és magas teljesítményének köszönhető. Emellett a segítségükkel a ház fűtése meglehetősen egyszerűvé válik és jelentős megtakarítást is lehetővé tesz. A betétekben alkalmazott kényelmes megoldások sokkal könnyebbé teszik a használatot. Az esztétikus díszüveg kiemeli a vizes kandalló megjelenését.

Az otthon dísze lesz a modern kandalló

Stílus, esztétika és kellemes hangulat. A modern kandalló az utóbbi évek abszolút lakberendezési slágere. Gyönyörű, elegáns és jellegzetes, egyedi hangulatot kölcsönöz egy térnek. A webshopunkban számos modellt kínálunk, amelyek ideálisan illeszkednek a kortárs, gyakran még a szigorú lakberendezéshez is. A modern kandalló általában egyszerű formájú és természetes kővel vagy anélkül épül. A tervezésnél és telepítésnél gyakran olyan külső anyagokat használnak, amelyeket nagyon könnyű tisztán tartani. Gyakran jellemző a nagyméretű üvegezés is. A speciális gépparkban gyártott termékek ellenállnak a magas hőmérsékletnek és a mechanikai sérüléseknek.

Ezek a tulajdonságok biztosítják a tűzhely megfelelő működését és garantálják a használat biztonságát. A modern kandalló kiváló minőségű anyagokból, általában acélból vagy öntöttvasból készül. Megfelel a szén-dioxid kibocsátásra vonatkozó szigorú európai szabványoknak. Zárt tűztere jól megtartja a hőt, a panoráma ablak pedig akadálytalan rálátást biztosít a lángokra.