A vitorlás bérlés feledhetetlen élmény

Vitorlás bérlés
Vitorlás bérlés

Nem mindegy, hogy milyen programokkal töltjük az időnket a nyaralásunk során. Ha a Balaton közelében járunk, akkor jó döntést jelent a vitorlás bérlés kipróbálása, mert feledhetetlen élményekkel fogunk gazdagodni. A setavitorlazas.hu honlapon tudjuk kiválasztani, hogy melyik hajóval szeretnénk felfedezni a magyar tengert. Akár harminc fő is felfér a legnagyobb típusra. Ez azt jelenti, hogy nemcsak családi kirándulások esetében érdemes a kölcsönzés mellett döntenünk.

Akkor is igénybe vehetjük a szolgáltatást, ha lánybúcsút vagy csapatépítő tréninget akarunk tartani, hiszen a kényelmes fedélzeten könnyen elférünk. Amennyiben nincsen vitorlásvezetői engedélyünk, szükségünk lesz egy hajóskapitányra is. Lehetőségünk nyílik azt is eldönteni, hogy milyen hosszan hajózzunk ki a nyílt vízre. A vitorlás bérlés díja attól függ, hogy hány óra hosszát leszünk távol. Számítanunk kell arra is, hogy kauciót kell letennünk a kikötő elhagyása előtt.

A kölcsönzés már nemcsak Balatonfüreden, hanem Siófokon és Balatonföldváron is lehetséges. Hamarosan a Badacsony környékén is nyílik egy bázis, ami azért előnyös, mert így meg tudjuk csodálni az itteni természeti kincseket. Mindenképpen oda kell figyelnünk arra, hogy milyen az idő, mert viharveszély esetén a hajóskapitány biztosan nem fog elindulni.

Ebben az esetben, az időjárás-garanciának köszönhetően más időpontban vehetjük igénybe a szolgáltatást. A vitorlás bérlés akkor is jó ötletnek bizonyul, ha egy nagyobb rendezvényt akarunk megszervezni. A weboldalon megadott információk szerint a Róza hajó személyzettel együtt bérelhető ki, tehát az esemény megtartásának nincsen semmilyen akadálya.