textilfesték

A textilfesték egyszerűen beszerezhető

Ez a termék leginkább akkor jön jól, ha élénkebbé, színesebbé szeretne tenni egy-egy kiegészítőt. A textilfesték könnyedén felvihető, például pólóra, tornacipőre, nadrágra, vászontáskára, sapkára, stb. A cél eléréséhez ilyenkor nincs szükség csak egy ecsetre vagy szivacsra. Spray formájában is beszerezhető, ami alkalmas a nagyobb felületek gyors színezésére.

A száradás után javasolt kímélő programon 30 fokon mosni az adott ruhadarabot, annak érdekében, hogy az eredmény tökéletes legyen. Ha így tesz, akkor a ruha puha tapintású és élénk színű lesz. A textilfesték az adott felületen is keverhető, ha Ön úgy dönt, hogy kombinálna néhány árnyalatot. A kínálatban egészen különleges variációk is vannak, mint például a delicate metál, ami kiválóan stencilezhető vízbázisú, selyemfényű.

Ezt a verziót szintén kímélő programon kell mosni. A textilfesték a szaküzletekből vagy az online áruházakból nagyon egyszerűen beszerezhető. Napjainkban egyre többen próbálják ki a terméket annak érdekében, hogy egyedi kiegészítőket viselhessenek.