A szélvédő javítás Budapest körzetén kívül is lehetséges

Szélvédő javító
Szélvédő javító

Nem érdemes elhanyagolni a kisebb sérüléseket az autón, mert később csak gondot fognak okozni, ami nagyobb költségeket von maga után. A szélvédő javítás Budapest bármelyik kerületében elvégezhető vagy cégünk műhelyében, kiváló szakemberek által, akiknek a munkáját a többéves tapasztalat garantálja. Még az aszfaltos úton is megtörténik a kőfelverődés okozta sérülés. Szerencsére ez nem minden esetben jár a szélvédő cseréjével. Ha nem sérült nagymértékben az üveg, akkor azt valószínűleg meg lehet menteni vákuumtechnológiával történő javítás és speciális műgyantás feltöltés során.

A szélvédő javítás Budapest mellett, vidékre is kiterjed. Létrehoztunk egy olyan mobilis szolgáltatást, amivel az ország bármelyik pontjára el tudunk menni szervizautóinkkal. Ha Ön túl elfoglalt, messze lakik a fővárostól, akkor egyeztessen velünk időpontot, mi pedig elmegyünk és helyben megcsináljuk az üveget. A szélvédő javítás Budapest és Budaörs térségében könnyedén elvégezhető. Ne várja meg a sérült szélvédővel a telet, mert utána következhetnek a nagyobb problémák! A fagy miatt a repedésekben lévő víz kitágul, ami feszültséget okoz az üvegben és ezért elpattanhat, főleg amikor az autó utasterében emelkedni kezd a hőmérséklet.

Ezért a sérülés után ajánlott minél hamarabb a szélvédő javító műgyanta alkalmazása. Sokkal költséghatékonyabb megoldás, mintha ezreket kéne fizetni az új üvegért. Természetesen az oldalsó ablakok helyrehozására is van lehetőség a szélvédő javító megoldásnak hála. Megeshet, hogy az ablak felülete teljesen ép. Nincs rajta egyetlen törés, repedés sem, de Ön még sincs vele megelégedve, mert karcok viszont szép számmal vannak rajta, amelyek főleg az erős napsütésben okozhatnak kényelmetlenséget. A szélvédő javító módszerrel ezeket a kisebb esztétikai hibákat is ki lehet javítani, amelyeket okozhatnak homokszemek, kavicsdarabok, de az elhasználódott ablaktörlő is karcolhat. Segíteni tudunk a homályos fényszórók esetén is.

Hogyha azt tapasztalja, hogy már nem olyan a fényereje a lámpáknak, mint előtte, akkor az valószínűleg a polikarbonát műanyag homályosodása miatt van, amit az UV-fény okoz. Ezt polírozzuk egy olyan speciális anyaggal, ami wax bevonattal védeni fogja a fényszórót az napfénnyel szemben, így nem fog veszíteni fényerejéből. Ez a megoldás is, sokkal költséghatékonyabb, mint drága égőket venni, hiszen nem azok jelentik a problémát. A fényszóró csere szintén több ezerbe kerülhet. A fényszóró felújítás ennek a töredéke, úgy ahogy a szélvédő javító megoldások sem mondhatóak költségesnek.