A székhelyszolgáltatás opcionálisan választható elemei

Sokszor megelégeljük a különböző hivatalos intézmények folyamatos megkereséseit, ellenőrzéseit és ilyenkor székhelyszolgáltatás igénybevétele mellett döntünk. Az egyes cégek igen eltérő szolgáltatásokkal igyekeznek az ügyfelek igényeit kielégíteni.

A székhelyszolgáltatás opcionálisan választható elemei

Tekintsük át, hogy mely kiegészítő szolgáltatások igénybevételére van lehetőség az egyes székhelyszolgáltatóknál. Többnyire különböző csomagokban kínálják a szolgáltatásokat és mindegyik tartalmazhat ingyenes szolgáltatási elemeket is. Több helyen is találkozhatunk olyan cégekkel, akik átvállalják az ügyfelektől a cégbélyegző valamint a cégtábla elkészíttetésének költségeit. A hivatalos levelek kézbesítésére többféle megoldást is kínálnak a vállalkozások, ezek között megtalálhatóak az e-mail-ben valamint postai úton továbbított levelek.

Olyan megoldás is létezik a levéltovábbításokkal kapcsolatban, ahol külön kérésre felbontják a hivatalos leveleket és azokat beszkennelve továbbítják az ügyfélnek. További ingyenesen elérhető elemek a fénymásolás és a faxküldés lehetősége, amelyet az ügyvezető vagy annak hivatalos megbízottja részére biztosítanak.

Amikor a székhelyszolgáltató céget kiválasztjuk érdemes a szolgáltatások és az árak tekintetében összehasonlításokat végeznünk, hiszen minden vállalkozás számára fontos, hogy minél kevesebb működési kiadással rendelkezzen.