fehérarany fülbevaló

A stílusos és minőségi fehérarany fülbevaló

Vannak az arany és vannak az ezüst ékszereknek is rajongói. De van olyan is, aki allergia miatt nem tud ezüstöt hordani, ezért számára megfelelő a fehérarany fülbevaló kitűnő opció. Ezek a füldíszek igen jó minőségű anyagokból készülnek, tehát ugyanolyanok, mint a sárga arany, látható rajtuk a jelzés is.

Ezekből létezik bedugós, lógós és karika formájú is. Vannak olyanok, amelyek minimalista stílusúak, de elérhetőek mindenféle köves, motívumokkal, érdekes mintákkal díszített nagyobb változatok is.

A fehérarany fülbevaló luxus csillogást mutat ezüstben, emellett mindig megtalálhatóak belőle a legtrendibb darabok is. Mindenki fellelheti a neki tetszőt, lehet az klasszikus, letisztult darab vagy köves csillogású, sok díszítőelemmel ellátott.

Elérhető belőle drágaköves, mint például az opál, a türkiz vagy az ónix és létezik még tenyésztett gyöngy vagy cirkóniával. A fehérarany fülbevaló ízléses, megmutatja, hogy viselője trendi és stílusos. Ne a véletlenre bízza, hanem nézze ki, hogy melyiket szeretné és tegye a magáévá mielőbb!