saeco kávégép

A Saeco kávégép rövid bemutatása

A márka elkötelezett a minőségi eszközök kivitelezése mellett. A Saeco kávégép egyetlen gombnyomásra elkészíti a reggeli kávéját, ezzel sok időt spórol Önnek. A Royal Black igencsak tetszetős, ami minden konyhába tökéletesen passzol.

Otthoni és irodai használatra egyaránt alkalmas. A berendezéshez egy acél kúpos őrlő is tartozik, aminek hála a szemek közvetlenül főzés előtt kerülnek darálásra. Ez lényeges dolog, mivel így a kávé megőrzi az aromáját. Egyszerűen értelmezhető és kezelhető kijelzővel rendelkezik. A Saeco kávégép segítségével espressot, americanot és ristrettot is készíthet. A Royal Black kivehető főzőegységgel, valamint állítható magasságú adagolóval van ellátva. Érdemes tudni, hogy a gyártó találta fel az első olyan szerkezetet, amihez táblagépen vagy okostelefonon keresztül lehet csatlakozni és italt készíteni.

A márka apró cégként kezdte Olaszországban egy Bologna közeli településen. Az alapítása Sergio Zapella és Arthur Schmed nevéhez fűződik. A Saeco kávégép első automata változatát 1985-ben dobták piacra.