radiátorfesték

A radiátorfesték szépítő tulajdonságai

Nem is gondolnánk arra, hogy a milyen sokféle különböző festékre lehet szükség egy lakás teljes körű felújításakor. A radiátorfesték is különösen jó döntés lehet, hogy kicsit szebb és egységesebb színű legyen az otthon minden része.

Természetesen az esztétikumon túl, számos egyéb előnye is van. Többek között általános jellemzője, hogy 80-120 fokig hőálló, minden fűtőtest festésére alkalmas, amennyiben fehérre esik a választásunk, sárgulás-mentes felületet biztosíthatunk, valamint a gyors száradás is az egyik pozitívuma.

A végleges száradásig azért érdemes 1-2 napot várni, mielőtt újra üzembe helyezésre kerülne a radiátor. Megvásárolható spray hagyományos kiszerelésben egyaránt.

A megfelelő radiátorfesték ellenállóvá teszi a fűtőtestet, akár ütésálló bevonatot is képez, sőt, egyes típusok vízzel is hígíthatóak. Ecsettel, hengerrel vagy szórófejjel is felvihető. Többségében selyemfényű felületet biztosítanak. Egy ügyesen megválasztott radiátorfesték sokkal ragyogóbbá tehet bármilyen lakást.