peugeot 206 felni

A Peugeot 206 felni elérhető számos kivitelben

A gépjárművek esetében nem mellékes tényező a futómű állapotának milyensége, hiszen ez a biztonságos közlekedés egyik fontos követelménye. Az alu-felni.eu webáruházban megtalálhatóak ezek a kellékek a legtöbb autófajtára, így fellelhető itt a Peugeot 206 felni is, mégpedig jó ár-érték arányban. A termék többféle kivitelben érhető el, legyen szó acélból vagy alumíniumból készült változatokról. Az acél alapanyagú Peugeot 206 felni kiváló tapadást biztosít, a nagyobb súlyának köszönhetően, az alufelnik pedig optimális gyorsulást és fékezést biztosítanak a járműnek.

A webhelyen számos gyártó árucikkeit vásárolhatják meg az érdeklődők, beszerezhetőek itt az RC, a Platin, a Nantes, a Mars, a Lens és a Toulouse MB márkajelzésű darabok. Az egyes produktumoknál, a választás megkönnyítése érdekében, pontosan fel vannak tüntetve az adott Peugeot 206 felni pontos paraméterei, mint amilyen az átmérő, a furatszám, az osztókör, a szélesség és az ET szám, azaz a besajtolási mélység vagy középsík eltolás.

Honda Civic alufelni minden évjáratú modellre található

Mutatványos dizájnú és reális árú kiegészítők találhatóak a webshopban. Többek között fellelhető itt a Honda Civic alufelni, számos kivitelben és árkategóriában. A könnyűfém felniknek az acélból készültekkel szembeni előnye a jobb gyorsulás, illetve fékezés, mivel ez jóval könnyebb, ezáltal hatékonyabb mozgást biztosít a járműnek. Az élettartama, a használat függvényében 10-15 év. A webhelyen forgalmazott Honda Civic alufelni darabok közös jellemzője, hogy mindegyik minőségi alapanyagokból készült, tehát megbízhatóan használható.

Olyan neves gyártók termékei állnak itt az érdeklődők rendelkezésére, mint amilyen az RC, a GTR, az Eagle és a Direction MG. Az egyes darabok mellett fel vannak tüntetve a pontos paraméterek, mint amilyen a szélesség, az átmérő, a középfurat és a furatszám, a szín, az osztókör, a besajtolási mélységet jelző ET szám. A Honda Civik alufelni 4 darabban kerül kereskedelmi forgalomba, azzal, hogy ugyancsak 4-4 króm szelep, logóval ellátott kupak és szükség esetén központosító gyűrű jár vele.