A Pedrollo Easy Small II indítja és leállítja a szivattyút

Pedrollo Easy Small II
Pedrollo Easy Small II

Ha szeretnénk a szivattyúnkat megóvni a leégéssel szemben, akkor mindenképpen egy vezérlőre van szükségünk. Az Pedrollo Easy Small II a szivattyúhoz felszerelve végzi annak a bekapcsolását és a kikapcsolását is. A nyomáskapcsolót és a nyomáskiegyenlítő tartályt is helyettesíteni tudjuk vele.

A nyomás érzékelése alapján vezérli a szivattyú működését. Ha nem érzékel vízhozamot, akkor kikapcsolja a szivattyút, így pedig teljesen elkerülhetővé válik az, hogy a berendezés leégjen. Így a Pedrollo Easy Small II teljes védelmet nyújt a szárazon futás ellen.

1”-es kimeneti és bementi csatlakozóval rendelkezik, melyek egymáshoz képest pontosan derékszögben helyezkednek el.

A Pedrollo Easy Small II előnye, hogy automatikusan újraindítja a szivattyút. Kedvező áron tudunk hozzájutni. A beszerzését követően nem igényel semmilyen további karbantartást. A Pedrollo Easy Small II folyamatos átfolyással bír, ezen túl akár kettő kimenő ágat is rá tudunk kötni.

A Pedrollo márka termékeinek nagy előnye az, hogy könnyedén tudunk hozzájuk alkatrészeket beszerezni, így egy esetleges meghibásodás esetén egyszerűvé válik a javításuk.

Ha szeretnénk teljes védelmet biztosítani a szivattyúnk számára a szárazon futás ellen, akkor egy Pedrollo Easy Small II nyomásérzékelőre van szükségünk, mely ár-érték arányt tekintve talán az egyik legjobb választás. A márka termékei a folyamatos fejlesztések révén nagyon népszerűek a szivattyúk és azok kiegészítőinek a piacán. Szerezzen be Ön is egy ilyen berendezést a Pedrollo márka gyártásában!