női munkavédelmi cipő

A női munkavédelmi cipő bemutatása röviden

Nagyon sok munkahelyen előírások vonatkoznak arra, hogy milyen felszerelést kell viselni a tevékenységek végzése közben. A női munkavédelmi cipő temérdek pozitív tulajdonsággal bír. A súlyát illetően rendkívül könnyű, így az egész napos viselet során sem fognak a lábai elnehezülni.

A talp kétrétegű, ráadásul olajálló és kopásálló sajátossággal bír. A felső részen alumíniumbetét kapott helyet annak érdekében, hogy a lábujjak védve legyenek a földre, esetleg a lábra eső tárgyaktól.

A női munkavédelmi cipő antibakteriális belső talpbetétet is kapott, ami egyszerűen kivehető, ráadásul még mosható is. A tisztítást követően, ha teljesen megszáradt a betét, akkor azt vissza kell rakni a lábbelibe. A lábbeli anyaga sokféle lehet.

Gyakran kombinálják a velúrt különféle textilekkel abból kifolyólag, hogy ne csak kényelmes, hanem szép darabok kerüljenek az üzletek polcaira. A női munkavédelmi cipő árát több tényező befolyásolhatja. Ha igazán minőségi darabot keres, akkor a drágább változatok között érdemes keresgélnie.