A Monyo sör legfontosabb jellemzői

Monyo sör
Monyo sör

Újabban egyre többen vásárolnak kiváló minőségű, kézműves termékeket. Ez azt mutatja, hogy már nem csupán a tömeggyártott italokra van igény. Persze nem könnyű olyan boltot találni, ahol kapható a magas színvonalú Monyo sör. Palackos formában nyílik lehetőség a megvásárlására. Az alkoholtartalma az átlagosnál valamivel magasabb, ezért erre oda kell figyelni a fogyasztásakor.

A kínálatban főleg világos sörök találhatóak. Rengetegféle érdekes íz-kombináció közül lehet választani. A limitált kiadású termékek esetében érdemes sietni a vásárlással. A Monyo sör testes és sűrű ízzel rendelkezik, ezért nagy élményt jelent az elfogyasztása. 12 darabos kiszerelésben is meg lehet venni. Talán érdemesebb ezen lehetőség mellett dönteni, hiszen a legtöbb üvegben csupán 0,33 liter ital található. Annak sincs akadálya, hogy valaki megkóstolja az Év sörét, hiszen rengeteg kézműves termék kapott már díjat, a kiválóságának köszönhetően.

Bár a Monyo sör csupán 4 éve van forgalomban, ennek ellenére már most is hatalmas sikert ért el. 3 magyar fiatalember hozta létre a sörfőzdét, ami azóta folyamatosan fejlődik. Modern berendezés, illetve nagy szakértelem gondoskodik arról, hogy az ital mindig tökéletes legyen. A hagyománytisztelet jegyében készül a Monyo sör, ám a kínálatban megtalálhatóak az újfajta ízek is.

A kísérletezés nem áll le, tehát a jövőben bővülni fog a kínálat. A termékek nem kerülnek megfizethetetlenül sokba, tehát mindenki tegyen velük próbát! Az idrinks.hu weboldalon mindig lehetséges a megrendelésük. A szállítási költség sem magas, éppen ezért érdemes kihasználni az internetes vásárlásban rejlő előnyöket.