Monin szirupok

A Monin szirupok rendkívül különlegesek

A koktélkészítés alapját képezik ezek a nagyszerű készítmények. A Monin szirupok óriási sikert aratnak világszerte. A tökéletes és finom ital elkészítéséhez elengedhetetlenek a megfelelő alapanyagok. A francia cég nagyon széles választékkal rendelkezik, hiszen több mint 150 féle variációban kínálja a termékeit.

Népszerűségét mi sem bizonyítja jobban, mint az, hogy körülbelül 160 országban használják nap mint nap a termékeket. A gyártó nem zárkózik el a különlegességektől, ezért virágos és süteményes ízekkel is gyakran lehet találkozni az üzletek polcain. A Monin szirupok előnyei közé tartozik a magas koncentráltság, a valódi alapanyag tartalom és a hosszú eltarthatósági idő. Ezekkel a különlegességekkel egyedi italokat készíthet.

Többféle kiszerelésben kaphatóak. Alkoholos és alkoholmentes koktélok elkészítéséhez is tökéletesen megfelelnek. A vendéglátóiparban előszeretettel alkalmazzák, hiszen aki egyszer megízleli, az szeretné újra megtenni. A minőségi italok, amelyek a Monin szirupok által készülnek, sikeresebbé teszik az éttermeket és a bárokat.