méhészbolt

A méhészbolt kínálatában minden megtalálható

A méhészkedéssel való foglalkozás igen produktív, legyen szó szabadidős tevékenységről vagy a méz professzionális előállításáról. Az erista.hu méhészbolt az érdeklődők rendelkezésére áll a nap 24 órájában, akár hétvégén vagy ünnepnapokon is leadható a webhelyen a rendelés. Az itt beszerezhető modern méhészeti eszközök és kellékek megkönnyítik a gyűjtést és a tárolást, emellett biztonságossá is teszik a folyamatok elvégzését.

A méhészbolt egyik fő árucikke a méhlakás, hiszen nélküle nem kezdhető el semmi, mivel a méhcsaládnak megfelelő lakhelyre van szüksége, ennek hiányában elpusztulnak vagy pedig az anya vezetésével kirajzanak és jobb helyet keresnek maguknak. A kas felett eljárt az idő, napjainkban kaptárt ajánlott beállítani. Az álló változat hasáb alakú, egybeépült láda, aminek az előnye, hogy kis helyet foglal el. A rakodó típus szintén álló, egymás felett több keretsorral rendelkezik, külön-külön fiókokban elhelyezve. A legegyszerűbben kezelhető a fekvő kaptár. A méhészbolt kínálatában megtalálhatóak a hideg és meleg építményű fajták, ezek esetében a lépek elhelyezkedése eltérő. A kaptárok mellett, számos méhészeti eszközre is szükség lesz, amikor ezen hasznos rovarokkal foglalkozunk. Ezekkel a méhészbolt tud szolgálni. Ilyen többek között a fedező, a füstölő, a pergető és a különféle keretek.

A méhek egészségének megőrzése vagy visszahozatala érdekében, többféle, bizonyítottan hatékony méhészeti gyógyszer is megvehető a méhészbolt online platformján, mint amilyenek a feromonok, a varroa atka és a noéma ellen való védekezés készítményei, akárcsak a tisztító- és fertőtlenítőszerek. Továbbá vannak itt kész méhtakarmányok és kiegészítők, például kristálycukor, az egyéb készítmények és méhtápszerek, sörélesztők nagy számban. Olyan professzionális kellékek is elérhetőek itt, mint amilyenek a méhanya kineveléséhez szükséges álcázótűk és anyanevelő készletek. A méhészbolt a biztonságra is gondolt, ezért többféle kivitelezésű méhészkedési ruházat és kiegészítő várja a méhészettel foglalkozókat.