LOGICO Primo

A LOGICO Primo már az óvodásoknak is ajánlott

Minden szülő arra törekszik, hogy a csemetéje később a kapacitásait maximálisan kihasználja. Ezt manapság többféle módon is lehet támogatni, mint például fejlesztő játékokkal, feladatokkal.

A LOGICO Primo abban különleges, hogy a gyermekek úgymond rejtett képességeit játékos formában aknázza ki. A szakemberek és sok szülő is megfigyelte, hogy az oktató játékok jelentősen fejlesztik a kicsik gondolkodását, fantáziáját, nyelvi készségeit, koncentrációját.

A LOGICO Primo csomagjaiban nincsenek megerőltető feladatok, unalmas gyakorlatsorok, csak játékos tanulás vagy oktató szórakozás. Már az óvodásoknak is sikeresen felkeltik a figyelmüket, hiszen rengeteg olyan dolgot tanulhatnak, amelyek már érdeklik őket. Ezek a játékok érdekesek és vidámak, így a kicsik észre sem veszik, hogy a háttérben folyamatosan megy a fejlesztés. 

A LOGICO Primo feladatok olyan témákat érintenek, mint a minták, mennyiségek, számok, évszakok, logika, formák, vonalak, de megismerkedhetnek a városi közlekedéssel, óvodával, iskolával, állatkerttel is.