fazék készlet

A könnyen tisztítható fazék készlet

fazék készlet
Fazék készlet

Egyetlen konyhából sem hiányozhatnak az edények és fazekak. A tapasztalt háziasszonyok nem egyenként veszik meg ezeket a tartozékokat, hanem sokkal inkább a teljes fazék készlet mellett döntenek, hiszen tudják, ebben minden fontos kellék megtalálható. Érdemes egy rozsdamentes szettet megvenni, hiszen ennek szerves részét képezi a tartós és sokoldalú serpenyő is, ami elsősorban húsok sütésére alkalmas.

A kilenc réteggel és hővezető aljjal rendelkező kellékben elkészíthető a rántotta, a palacsinta, a különféle zöldségek és húsok. A fazék készlet tartóssága vitathatatlan. Sokaknak gondot okoz a fazekak tisztítása, de a mai modern darabokat bátran bele lehet tenni a mosogatógépbe, így végre nem kell kínlódni a manuális mosogatással.

Természetesen ezek az edények az egyszerű mosogatásnál is egyszerűen tisztíthatók. A fazék készlet óriási előnye, hogy a fogók, nyelek nem melegszenek fel hosszú használat esetén sem. A korszerűséget igazolja a speciális kialakítás és felépítés. A korróziónak is ellenálló fazék készlet részét képezik a speciális üvegfedők.