A kakaóvaj a természet ajándéka

Kakaóvaj tömb
Kakaóvaj tömb

A természet nagyon sok problémánkra kínál megoldást, csupán ki kellene használni ezeket. Sőt, kifejezetten ajánlott a természet patikájából válogatni, ugyanis a natúr alapanyagok nem okoznak mellékhatásokat és a szervezetet sem terhelik olyan elemekkel, amelyeket nem tud feldolgozni.

Példának okáért, a kakaóvaj remekül alkalmazható a bőrápolás különböző területein, akár finomítatlan formában, akár krémek, pakolások, testápolók alapanyagaként is. Hozzádörzsölve a bőrhöz, a kakaóvaj tömb felszíne megolvad és úgy használható akár egy nagyon selymes bőrápoló, ami könnyen felszívódik, remekül hidratál és még az illata is kellemes.

Ha más hatóanyagokkal együtt szeretnénk felvinni az arcunkra vagy a testünk bármelyik részére, akkor érdemes lehet a kakaóvaj pasztillát választani, ugyanis sokkal könnyebb adagolni és kimérni, hogy mennyire lenne szükség belőle. Kiválóan elegyíthető egyéb natúr hozzávalókkal, így nagyon homogén és kellemes érzetű natúrkozmetikumokat állíthatunk elő a segítségével. Ha szeretne Ön is személyesen megismerkedni a kakaóvaj nagyszerű hatásaival, akkor az okopolc.hu weboldalon többféle verzióban is beszerezheti.

Tömbként 100 és 500 grammos, valamint egy kilós változatban megrendelhető, amelyek közül a legnagyobb kiszerelés a leggazdaságosabb. Ezen kívül vásárolhat pasztillát és reszeléket is, fél kilós és 100 grammos adagokban, amelyek a házi kozmetikumgyártásban lehetnek a hasznára. Tekintse meg a kínálatot és válassza az Ön igényeinek leginkább megfelelő kakaóvaj kiszerelést és ápolja a testét olyan termékkel, aminek csak pozitív hatásai lesznek! Tapasztalja meg a kényeztető kakaóvaj tulajdonságait!