A Honda Civic felkerült az About.com 2012-es év Legjobb Új Autóinak listájába

2012 Honda Civic
2012 Honda Civic

Az American Honda Motor Co., Inc. ma jelentette be, hogy az  új Honda Civicet jelölte meg az About.com Cars’ a „2012 Legjobb Új Autói” egyikeként.

 

„A kisfogyasztású hibridtől kezdve a dögös Si-ig, a Civic  termékei rengeteg vidámságot, üzemanyag-hatékony opciókat kínálnak a vásárlók széles skálájának kiszolgálására” – mondta Michael Accavitti, az American Honda Motor Co., Inc  marketing alelnöke. „Boldogok vagyunk, hogy megkaptuk ezt a díjat, amely a Civic rengeteg előnyét ismeri el.”

Az About.com szerkesztője, Aaron Gold a díjnyertes Civicet bemutatásakor a 2012-es Civicet a piac legszéleskörűbb kompakt autójaként írta le. „Megkaphatod a szedánt vagy a kupét; a kiváló üzemanyag-hatékonyságú verziót; a nagyteljesítményűt; a bőrkárpitozásút; a hibridet; még alternatív üzemanyaggal működő verziót adnak, amely tiszta földgázzal működik” – mondta Gold. „És bármelyik Civicet választod, az évekre szóló problémamentes üzemelés gyakorlatilag biztosított.” 

Az About.com díja a 2012-es Honda Civic elismeréseinek egyre gyarapodó listáját növeli, melyen szerepel már az „Év Zöld Autója (Civic Földgáz)” illetve a kompakt autók  „Legjobb Viszonteladói Érték”  díja a Kelley Blue Book’s kbb.com-tól, valamint a 2011 IIHS Legbiztonságosabb Választás díj. Az About.com az egyik legnagyobb eredeti tartalmat biztosító szolgáltató, amely havonta több, mint 60 milliós egyedi látogatói forgalmat produkál az Egyesült Államokban.