wifi szobatermosztát

A hőmérséklet jövője a wifi szobatermosztát

wifi szobatermosztát
Wifi szobatermosztát

Talán a téli időszakban a legfontosabb, hogy amikor hazaérünk és belépünk a cudar hidegből, akkor egy jó meleg szoba fogadjon otthon. A wifi szobatermosztát lesz az a szerkezet, ami ezt garantáltan lehetővé teszi. Az eszköz egy olyan otthonra lett kifejlesztve, ahol szükség van a kellemes hőmérsékletre, azonban fontos a takarékosság is. Lényegében nagyon egyszerűen működik.

A falra szerelhető vezeték nélküli eszköz kapcsolatban áll a kazán kapcsolójával, valamint terveztek rá egy mobiltelefonos applikációt. Így, ha bekapcsolja az okostelefonján a wifit, akkor kapcsolódni tud a lakás bármelyik pontjáról az eszközhöz és gondtalanul állíthatja annak hőfokát.

Gondoljon csak bele, hogy reggel munkába indul, de a lépcsőházból jut eszébe, hogy elfelejtette lejjebb állítani a termosztátot. A wifi szobatermosztát használatával ez is megoldható, hiszen, ha erős a wifi jel, akkor még sétálás közben is nyugodtan elvégezheti a változtatásokat. A wifi szobatermosztát heti programjának a segítségével még takarékosabb lehet, mint eddig.