A hasplasztika segít a kívánt alak elérésében

Hasplasztika
Hasplasztika

Megereszkedett a hasán a bőr, mert fáradságos munkával sikerült megszabadulnia a felesleges kilóktól? Akkor gratulálunk! Ilyen teljesítményre, megfelelő akaraterő hiányában nem mindenki képes. Viszont, most más problémával találta szembe magát, amire a hasplasztika segítségével kiváló eredményt érhet el.

A terhesség után is sok anyuka küzd a megereszkedett felesleges bőrrel, amit kemény edzések árán sem tud eltűntetni. Ugyanis gyakori ez a tévhit, hogyha edzünk rá, akkor a bőr feszes lesz. Ugyan a bőr alatt található zsírréteg felszívódik, viszont ettől a megnyúlt bőr még nem fog összehúzódni. Ekkor előkerülnek az alakformáló fehérneműk, amit valljunk be, egy hölgy sem visel szívesen, főleg a nyári szezonban. A hasplasztika mindezeket orvosolja.

Nem lesz szüksége kényelmetlen ruhadarabokra, hogy elfedje az alakját. Kezeli a hasfal izmait, sőt, a terhesség utáni csíkokat is eltünteti. Előtte részt kell vennie egy konzultáción, hogy a szakorvos felmérje az igényeit, ezáltal be tudja határolni a beavatkozás technikáját, az elvárt eredmény érdekében. Természetesen altatásban lesz a hasplasztika ideje alatt, ezért előfordulhat, hogy szüksége lesz előtte EKG mérésre és mellkasröntgenre.

A műtétre csupán egy kis vágás fogja emlékeztetni a hasa alján, amit egyébként diszkréten takarni fog a fehérnemű és idővel jelentősen elhalványul. A hasplasztika után haskötőt kell hordania, a felépülés érdekében és értelemszerűen a fizikai munka ebben az időszakban kerülendő. Léteznek olyan bőrfeszesítő eljárások is, amelyekkel tökéletesíteni lehet a hasplasztika eredményét. Kockázatok előfordulhatnak, de ezeknek az esélye igen csekély, emiatt nem érdemes aggódni.