A Hankook téli gumi kopásállósága elképesztő

Hankook téli gumi
Hankook téli gumi

Hatalmas múltra tekint vissza a dél-koreai gyártó, ami az évek alatt tökélyre fejlesztette a gumiabroncsait. Így lehetséges, hogy nálunk is ennyire népszerű a Hankook téli gumi, aminek nem okoznak gondot a rossz útviszonyok sem. A világon a hetedik legnagyobb gumigyártó cég, amelyik kiérdemelte a hívnevét, hiszen aki tőlük vásárol, azt nem fogja csalódás érni. Ennek köszönhető, hogy ilyen szép számban fellelhető a Hankook téli gumi a bhpgumi.hu kínálatában. Nem a versenypályára, hanem a közutakra lett tervezve, ám a sportos vezetési stílust is kifejezetten jól bírja, a kopásállóságának köszönhetően.

Mindig körültekintő tervezés eredménye egy-egy új modell. Ahogy változnak az autók és azoknak a teljesítménye, úgy igazodik ezekhez a Hankook téli gumi. Ha megnézzük az erre vonatkozó teszteket, akkor láthatjuk, hogy minden esetben tiszteletreméltó helyezést sikerült elérnie. Sok tekintetben egyedülállónak számít, ez a kivitelezés a gyártási technológiának köszönhetően. Ebből következik, hogy olyan bordázatot használnak, aminek köszönhetően a jeges és havas úton is megtartja az autót a Hankook téli gumi.

Amikor hirtelen szeretnénk elindulni, akkor nem fog helyben pörögni a kerék, mert ezzel a gumival könnyedén kapaszkodik meg a talajban és ezt menet közben is érezni lehet majd. Érezhetően jobban gyorsul az autó, a Hankook téli guminak hála. Nem kell a váratlan megcsúszástól tartanunk és a pénztárcánkat is kímélni fogja a használata, már onnantól kezdve, hogy megvásároltuk az első szettet, hiszen a gyártó 4 év garanciát vállal a kopás szempontjából. A gyenge minőségű gumik esetében nem érezhető olyan szintű tapadás, mint a Hankook téli gumi esetében, ráadásul a fogyasztásra is jó hatással van, ezért nem kell majd olyan gyakran tankolnunk, amikor ez a típus van az autónkon.

Szinte minden autótípusra találni fogunk megfelelő méretet, mert hazánkban, Dunaújvárosban is jelen van a gyártó, ezért nagy számban állítanak elő a hazai piacra is. A cég hozzáállását jól tükrözi a „Driving Emotion“ jelmondat, ami annyit tesz, hogy a „Vezetés öröme“. Amennyiben úgy döntünk, hogy a téli hónapokra felvértezzük az autónkat a Hankook téli gumival, mi magunk is megtapasztalhatjuk, hogy ez a jelmondat nemcsak egy amolyan reklámfogás, hanem tényleg kellemes élmény lesz vezetni az autót, a problémásnak számító útszakaszokon is. A bhpgumi.hu weboldalon pontos képet kaphatunk arról, hogy mennyit takaríthatunk meg, ha valamelyik Hankook téli gumira esik a választásunk, viszont az akciós árak csak a készlet erejéig tartanak.