futó szobanövények

A futó szobanövények az igazi túlélők

futó szobanövények
Futó szobanövények

Ön is úgy érzi, hogy felelőtlenség lenne bármilyen növényt a lakásába vinnie, mivel szinte eddig minden próbálkozása kudarcba fulladt? A futó szobanövények megoldást nyújthatnak erre a problémára.

Tulajdonképpen nagyon gyakori növényápolási hiba, hogy rosszul választjuk meg a virágokat, ezáltal pedig olyan környezetbe helyezzük azokat, ami teljesen ellentétes minden igényükhöz mérten. Így hiába is próbálkoznánk életben tartani a lakásunk új díszeit, szinte lehetetlen feladat lenne ezt teljesíteni. Azonban a futó szobanövények szinte minden környezetben kitűnően érzik magukat, sőt, még az olyan helyeket is kedvelik, amit a társaik semmiképpen sem tűrnének el. Amennyiben a szekrény tetejére, esetleg a galéria vagy a lépcsőkorlát szélére szeretnénk helyezni egy növényt, ez a lehető legjobb választás.

Egy-egy példányt, például a Scindapsusok közül, a plafonról lecsüngő kaspóban is felfüggeszthetünk. Ne feledje, amennyiben igazi túlélőt keres, akkor a futó szobanövények közül érdemes válogatnia!