fürdőszoba bútor

A fürdőszoba bútor az esztétikát szolgálja

fürdőszoba bútor
Fürdőszoba bútor

Vannak olyan helyiségek, ahol kevesebb időt tölt az ember, azonban a berendezés itt is ugyanolyan fontossággal bír, mint például a szobában. A fürdőszoba bútor megtervezése arra szolgál, hogy könnyedén alakíthassunk wellness szállót, ahol békében tölthetjük el a szabad perceinket. Ehhez az első lépés a dizájn kiválasztása. Sok lakásban a fürdő külön oázisnak számít és teljesen más stílust képvisel, mint a többi helyiség.

Ennek oka, hogy a kád és a csempe erősen befolyásolja a lehetőségeinket. Nem mindegy, hogy egy apró helyiséget teszünk fehérré vagy egy nagy fürdőbe viszünk be sötét árnyalatokat. A fürdőszoba bútort úgy kell kiválasztani, hogy passzoljon a fő irányvonalhoz és tökéletesen illeszkedjen a már megjelenő színekhez. Persze az sem mindegy, hogy mekkora fiókokról van szó, mert a kicsi helyiségekbe pont ezért nem érdemes méretes bútorokat vásárolni. Amennyiben szeretnénk helyet spórolni, úgy a szennyeskosárral is játszadozhatunk, mivel ez is a fürdőszoba bútorok közé tartozik. A régi ládák és hatalmas műanyag kosarak helyett választhatunk olyat, ami tartós anyagból készült, így a kisebb résekbe is betehetjük, legalábbis amikor még üres.

Soha ne vigyük túlzásba a dekorációt, mivel így csak kisebbnek fog tűnni, ráadásul a takarítás több időt igényel majd! Az a legjobb, ha egymáshoz illeszkedő fürdőszoba bútort rendelünk meg, ami nemcsak színben, hanem formában is harmonizál. Ezután jöhetnek a függönyök és a törölközők, amelyek végül felteszik az i-re a pontot és gondoskodnak az egyensúlyról.