fülbevaló

A fülbevaló típusai sokfélék

Ez a kiegészítő nagyon sokféle formában, anyagban, valamint mintázatban kapható az üzletekben. Egy minőségi fülbevaló készülhet arany, ezüst és bizsu felhasználásával. A termékkel kapcsolatban meg kell említeni, hogy a viselőjének eleganciát sugároz. Az online boltok termékpalettáján minden típust megtalálhat.

A lógós és a klipszes variáns mellett, a kapcsos változatok is szép számmal jelen vannak. Ha az aranyshop.hu honlapon nézelődik, akkor biztosan megtalálja azt, amit keres! Az árak nem túl magasak, így nem kell mélyen a zsebébe nyúlnia. A fülbevaló árát több dolog határozhatja meg. Elsősorban az anyagösszetétel, a díszítőelemek minősége és száma, az előállítási módja, illetve nem utolsósorban a méret és a súly.

Nyilvánvaló, hogy minél nagyobb karátszámú egy kellék, annál magasabb az árfekvése. Ha nem szeretne vagyonokat költeni a kiegészítőkre, akkor Önnek a bizsuból készült darabok ideálisak lesznek! Ezek a kellékek is rendkívül szépek és mutatósak. A megrendelt fülbevaló 2-3 napon belül már a birtokában lehet.