Hammerite

A fémek tartóssága érdekében használjon Hammerite fémfestéket

Hammerite
Hammerite

A kültéri fémfelületek festése általában speciális terméket igényel a gyors rozsdásodás miatt. A Hammerite fémfesték közvetlenül vihető fel a rozsdára, például kerítések, korlátok és különféle fémből készült bútorok esetén. A Hammerite fémfesték nemcsak védi, de szebbé, esztétikusabbá is teszi a fém tárgyakat.

A festéket nem szükséges hígítani, de felhasználás előtt ajánlott alaposan felkeverni. Az egyenletes, sima végeredmény eléréséhez jó minőségű ecsetet kell használni. Kerítések, korlátok festéséhez praktikusabb a keskeny, nagyobb, összefüggő felületeken pedig a széles ecset használata.

A rozsdás vagy a korábban nem festett felületekre két réteget kell felvinni, ügyelve az alapos eldolgozásra. A rétegek átfestése közötti száradási idő 6 óra. A korábban már festett, ép felületek bevonására elég 1 réteg Hammerite fémfesték felhordása. Az ideális felhordási hőmérséklet 8-25 Celsius fok, amit érdemes betartani a tartósság érdekében. A festék kiadóssága 7 m2/l egy rétegben való felhordás esetén.